Children's Link Office Renovation

ChildrenLink-After (8)

Children’s Link Office Renovation

Working with niche redesign to revamp the boardroom at the children link society a not for profit dedicated to helping families with children with learning disabilities. The existing board room was crowded, cold and corporate. Sourcing from Ikea, allowed a full cost-effective furniture change, evening including small touches such as a fake low maintenance plant wall

Project Details

Client name:
The Childrens Link
Location:
Hull Ave
Completed:
March 2019
Value:
$25,000
Category:
Commercial
Architect:
Niche reDesign

The Challenge

The previous design was an all around bust. The lighting was poorly chosen as was the reception and boardroom accessories. Even the entrance was much too small.

Our Solution

Working closely with our designer we created a brand new welcoming reception area  complete with new pot lights, and finishes throughout. Mechanical fixtures had to be addressed as well, things like the fire suppression system and electrical components were relocated to accomodate a wall removal and a new large glass window to bring light into this new space.

The Result

A stunning new space that welcomes every visitor with bright finishes and a gorgeous feature wall that captures the eye but keeps things within the professional tone our clients were hoping for.